Kapat

Gazdan Benzine Geçiş

Cevap: Aracınızın lpg filtreleri tıkanmış olabilir bunları kontrol ettiriniz. Ayrıca regülatör üzerinde ısı sensörü ve map(basınç ) sensöründen de yapabilir. Kendiliğinden gazdan benzine geçme sorunu hakkında detaylı bilgi almak için burayı tıklayınız.


Atiker Uyumlu Su Dirseği Metal - Düz

Atiker Uyumlu Su Dirseği Metal - Düz 2 Adet

 
180,00 ₺
Atiker SR 09 Sıralı Regülatör

Atiker SR09 sıralı sistem beyin (regülatör), uzun ömürlü ve uygun fiyatlıdır. Saat 15:30’a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. Tüm ürünler faturalı ve garantilidir. Kredi kartına taksitli, havale/EFT indirimli ödeme seçenekleriyle lpgyedekparca.com güvencesiyle satın alabilirsiniz.

1.700,00 ₺
Japon 4 Silindir Emülatör

Japon 4 Silindir Emülatör 1 Kalite

900,00 ₺
Bosch 0 281 006 102 LPG Map Sensörü

Bosch LPG Basınç Sensörü

1.300,00 ₺
Sibax Balata Spreyi

Sibax Balata Spreyi

 
140,00 ₺
Brc Uyumlu Albien Enjektör Takımı

Brc Uyumlu Enjektör Takımı En Uygun Fiyat Garantisi

4.250,00 ₺
Atiker Alt Filtre Dörtlü Set

Atiker ASF Filtre (Atk07.SF01.2001) – Orijinal Atiker filtre seti. Alt filtre ve gaz kesici filtre, Atiker Atom filtre uyumlu, en uygun fiyat ve aynı gün kargo!

450,00 ₺
Mimgas Gaz Kesici İç Filtre

CONTALI FULL SET

 
125,00 ₺

LPG YEDEK PARÇA - Güvenli Alışverişin Adresi © 2026 | Bu site RGS Yazılım® E-ticaret Yazılımı ile hazırlanmıştır