Kapat

Gazdan Benzine Geçiş

Cevap: Aracınızın lpg filtreleri tıkanmış olabilir bunları kontrol ettiriniz. Ayrıca regülatör üzerinde ısı sensörü ve map(basınç ) sensöründen de yapabilir. Kendiliğinden gazdan benzine geçme sorunu hakkında detaylı bilgi almak için burayı tıklayınız.


Atiker Filtre 1 Adet

Atiker Filtre 1 Adet

190,00 ₺
Lovato Karbüratörlü Tip Beyin Diyaframı

Lovato karbüratörlü regülatör diyafram seti, Memtex üretimi olup orijinal kaliteye sahiptir. Servis maliyetine kıyasla çok daha ekonomik çözüm sunar, regülatörünüz ilk günkü performansına kavuşur.

600,00 ₺
Aldesa Galaxy Map Sensörü

Aldesa Galaxy Map Sensörü

1.100,00 ₺
Atiker SR 09 Sıralı Sistem Regülatör Diyaframı

Atiker SR 09 Sıralı Sistem Regülatör Diyaframı

475,00 ₺
LPG Performans 3 Silindir Enjektör

LPG Performans 3 Silindir Enjektör

 
1.500,00 ₺
Atiker Fast Tip Map Sensörü

Atiker Fast Uyumlu Map Sensörü

1.250,00 ₺
Landirenzo Uyumlu Smf Filtre 14 mm

LPG filtre değişimi ile enjektör ömrünü uzatın. Landirenzo uyumlu SMF filtre 14 mm, orijinal kalite, %100 uyum, garantili ve aynı gün kargo avantajıyla!

250,00 ₺
Atiker SR07 Sıralı Sistem Regülatör Diyaframı

Atiker SR07 Sıralı Sistem Beyin ve Regülatör Diyaframı – Aracınızın performansını koruyan orijinal yedek parça. Hızlı kargo, havale/EFT indirim avantajı ve uygun fiyat ile güvenle sipariş verin.

420,00 ₺

LPG YEDEK PARÇA - Güvenli Alışverişin Adresi © 2026 | Bu site RGS Yazılım® E-ticaret Yazılımı ile hazırlanmıştır