Kapat

Gazdan Benzine Geçiş

Cevap: Aracınızın lpg filtreleri tıkanmış olabilir bunları kontrol ettiriniz. Ayrıca regülatör üzerinde ısı sensörü ve map(basınç ) sensöründen de yapabilir. Kendiliğinden gazdan benzine geçme sorunu hakkında detaylı bilgi almak için burayı tıklayınız.


1.Kalite Atiker Filtre Hortumu 12 mm

Atiker Orijinal Filtre Hortumu

 
250,00 ₺
Brc Tip Sıralı Beyin Diyaframı

Genius Part BRC 1200–1500 sıralı regülatör diyaframı, CE ve ISO belgeli, NBR malzemeden üretilmiş, 2 yıl garantili orijinal üründür. Hafta içi 15:30’a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. Taksitli ve havale indirimli ödeme seçenekleri mevcuttur.

750,00 ₺
Hema Balata Spreyi

Balata Spreyi 500 ml

 
140,00 ₺
Atiker SR 09 Sıralı Regülatör

Atiker SR09 sıralı sistem beyin (regülatör), uzun ömürlü ve uygun fiyatlıdır. Saat 15:30’a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. Tüm ürünler faturalı ve garantilidir. Kredi kartına taksitli, havale/EFT indirimli ödeme seçenekleriyle lpgyedekparca.com güvencesiyle satın alabilirsiniz.

1.650,00 ₺
LPG Filtre Hortumu

1. Kalite LPG Hortumu

 
200,00 ₺
Vikars 2 OHM Fast Enjektör

Vikars 2 OHM Enjektör En Uygun Fiyat Garantisi

 
1.550,00 ₺
Landirenzo LPG Regülatör Isı Sensörü 4K7

Landirenzo LPG Regülatör Isı Sensörü 4K7

130,00 ₺
Landi Tip Sıralı Regülatör

Landi Tip Sıralı Regülatör Uygun Fİyat Garantisi

1.750,00 ₺

LPG YEDEK PARÇA - Güvenli Alışverişin Adresi © 2026 | Bu site RGS Yazılım® E-ticaret Yazılımı ile hazırlanmıştır