Kapat

Farklı Marka LPG Beyin Uyum Sağlarmı ?


Karbüratörlü ve tek nokta enjeksiyonlu araçlarda LPG beyin arızası meydana geldiğinde akla gelen soruların başında farklı marka LPG beyin taktırsam uyum sağlarmı sorusu sorulmaktadır. Bu soruya kısaca cevap verecek olursak 2000 cc motora kadar karbüratörlü ve tek nokta enjeksiyonlu araçlarda takılı olan LPG beyinlerinin markası ne olursa olsun çalışma mantığı aynıdır. Bu tür araçlara takılı LPG beyinlerinin tamamında  aynı ebat ve özelliklerde 2 adet sıcak su girişi hortumu, 1 adet standart mikser bağlantısı yapılan gaz çıkışı hortumu, 1 adet 7 mm bakır boru girişi ve son olarak beyinlerin üzerinde 12 volt gaz kesici valf yanısıra standart ayar vidaları bulunmaktadır. Karbüratörlü ve enjeksiyonlu sistem araçlarda takılı olan LPG beyinlerinin farkı kısaca markası ve şeklidir. Günümüzde üretilen yerli marka atiker, mimgas, aldesa gibi lpg beyinleri bilindik avrupa marka lovato, brc, tartarini gibi ithal beyinlerle aynı kalitede üretilmekte olup dünya pazarında büyük pay sahibi olmuşlardır. 2000 cc ve üzeri motora sahip araçlar için halk dilinde major beyin olarak bilinen omvl beyin tercih edilmekte ve kullanılmaktadır.

Zavoli Uyumlu Sıralı Beyin

Zavoli Uyumlu Sıralı Sistem Beyin Uygun Fiyat Avantajı

1.900,00 ₺
Alman 4 Silindir Emülatör

Alman 4 Silindir Emülatör

900,00 ₺
LPG'li Araçlar İçin Benzin Seviye Rolesi

LPG'li Araçlar İçin Benzin Seviye Rolesi

1.500,00 ₺
Landirenzo Sıralı Regülatör Su Kaçak Seti

Landirenzo Uyumlu Sıralı Regülatör Su Kaçak Seti

 
300,00 ₺
Landirenzo LI10 Tip Turbo Regülatör Su Dirseği

Landirenzo LI10 Uyumlu Turbo Regülatör Su Dirseği

500,00 ₺
Tartarini Sıralı Beyin Su Dirseği

Tartarini Sıralı Beyin Su Dirseği Uygun Fiyat Garantisi

200,00 ₺
Brc Sıralı Sistem Genius 1500 mb Regülatör

Brc Genius 1500 mb Sıralı Sistem Beyin

6.250,00 ₺

Yardım Sayfasına Hoşgeldiniz.

Otogaz sistemleri hakkında merak ettiğiniz tüm soruları aşağıdan sorabilirsiniz. En kısa süre için detaylı cevap mail adresinize gönderilecektir.
Vedat ÇITLAK
Soru : Opel corsa 1.4 swing var lpg li beyin atiker kazan atiker düğme ve şamandıra brc marka aracim kazani ve beyini değiştirdikten sonra seyir halinde stop etme ve arzaya başladı bununla ilgisi varmi uyumsuzlukla.
Cevap : Merhaba Bu konu hakkında detaylı bilgi almak için mesai saatleri içerisinde iletişim numaralarımızı arayınız.

LPG YEDEK PARÇA - Güvenli Alışverişin Adresi © 2026 | Bu site RGS Yazılım® E-ticaret Yazılımı ile hazırlanmıştır