Kapat

BMW Aracımda Tekleme Şikayeti

Cevap: İlk Olarak Benzinde Kullanırken Sıkıntı Var mı Yok mu Bilmemiz Gerekir Şayet Sıkıntı Yoksa Sorunun Büyük İhtimalle Lpg den Olduğunu Düşünüyorum Enjektör Meme Çaplarını 0.5 Milim Büyüğünün Takılmasını Lpg Servisinizden İsteyiniz. Meme Çapları Küçük Olduğundan Yapabileceğini Düşünüyorum. LPG yakıt tüketimini etkileyen faktörler hakkında daha detaylı bilgi almak için burayı tıklayınız.

 


BRC Genius Max Tip Regülatör Tamir Takımı

BRC Genius Max Tip Regülatör Tamir Takımı

1.000,00 ₺
Lovato Gaz Kesici İç Filtre

Contalı Full Set

 
145,00 ₺
Manifold LPG Nozulu 4 Adet

Manifold LPG Nozulu 4 Adet

99,00 ₺
Brc Tip Sıralı Beyin Diyaframı

Genius Part BRC 1200–1500 sıralı regülatör diyaframı, CE ve ISO belgeli, NBR malzemeden üretilmiş, 2 yıl garantili orijinal üründür. Hafta içi 15:30’a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. Taksitli ve havale indirimli ödeme seçenekleri mevcuttur.

620,00 ₺
Mimgas Karbüratörlü Beyin

“Mimgas karbüratörlü LPG beyin, dayanıklı yapısı ve kolay montajı ile aracınızda sorunsuz kullanım sağlar. Faturalı, garantili ve hızlı kargo avantajıyla.”

1.200,00 ₺
Atiker Uyumlu Su Dirseği - Düz

Atiker Uyumlu Su Dirseği - Düz

 
90,00 ₺
Subap Yağlama Sistemi

Subap Yağlama Sistemi Fiyatı

750,00 ₺
Atiker Atikfast LPG Düğmesi

Atiker Atikfast LPG Düğmesi Kargo Ücretsiz

550,00 ₺