Kapat

Lpg de Tekleme Titreme ve Motor Lambasının Işığı Yanıyor

İyi günler beyefendi geç cevap için özür dileriz. Aracınızdaki sorun 2 sebepten meydana gelebilir lpg enjektör kablo sıralamasının yanlış dizilmesi veya lpg ecu sünde arıza varsa bu sorunu yapar. size tavsiyem lpg servisinde deneme maksatlı lpg ecu değişimi yaptırmanız.
 


Atiker Gold Filtre

Atiker Gold Filtre 4’lü set – Atiker Filtre SF12 Ø12 x Ø12 mm orjinal LPG filtresi. En uygun fiyat, faturalı, garantili ve aynı gün kargo avantajıyla!

330,00 ₺
Ag Sıralı Sistem Düğme

Ag Sıralı LPG Anahtarı

1.000,00 ₺
Brc Genius Max Regülatör Tamiri

Brc Genius Max Regülatör Tamiri 1 yıl Garantili

3.500,00 ₺
Sıralı Sistem LPG Hortum Seti

1. Kalite Hortumlar

 
700,00 ₺
Hema Hızlı Yapıştırıcı Sprey 200 ML

Hema Hızlı Yapıştırıcı Sprey 200 ML

125,00 ₺
Atiker Gaz Kesici İç Filtre Seti Yeni Tip

Contalı Full Set

 
110,00 ₺
Lovato Karbüratörlü Tip Beyin Diyaframı

Lovato karbüratörlü regülatör diyafram seti, Memtex üretimi olup orijinal kaliteye sahiptir. Servis maliyetine kıyasla çok daha ekonomik çözüm sunar, regülatörünüz ilk günkü performansına kavuşur.

600,00 ₺
Albien Sıralı Regülatör

Atiker Akl Uyumlu Albien Sıralı Regülatör 140 KW

1.050,00 ₺

LPG YEDEK PARÇA - Güvenli Alışverişin Adresi © 2026 | Bu site RGS Yazılım® E-ticaret Yazılımı ile hazırlanmıştır