LPG YEDEK PARÇA - Güvenli Alışverişin Adresi
Ürün Kategorileri
Banka Havalesinde %5 İndirim Kampanyası
1500 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo Fırsatı
 

 

Kategoriler

Araba Tekliyor Gaz Yemiyor


Karbüratörlü sistemlerde araba tekliyor gaz yemiyor ise aşağıdaki muhtemel sebeplere göz atmamız gerekir.
Avans ayarının bozuk olması ateşleme sistemini etkileyeceği için lpg de kullanırken aracın çekişini düşürüp düzensiz çalışmasına ve yakıtın fazla yakmasına neden olur.
Regülatör arızalı ise motora düzensiz yakıt göndereceği için araçta boğulma, gaz yememe, yakıt fazlalığı ve düzensiz çalışma gibi bir çok sorun ortaya çıkar.
Lpg li araçta motorun düzenli çalışması için motora giren hava miktarının düzenli ayarlanması gerekir aksi halde araçta performans kaybı ve gaza basınca geç toplama gibi sorunlar ortaya çıkar.
Aracın ateşleme sisteminde meydana gelen sorunlar lpg de tekleme gaz yememe gibi sorunlara yol açar ateşleme sistemini yıllık bakımlarla kontrol ettirmeliyiz.
Karbüratörlü ve eski model enjeksiyonlu sistemlerde lpg beyni üzerindeki hava ayarı ve hava filtresine giren hava miktarı orantılı şekilde ayarlanmazsa gaza basınca veya ani kalkışlarda yığılma ve patlama sesi meydana gelir.
Motorun sentesi yerinde olmazsa araçta yığılma gaz yememe ve yakıt proplemleri ortaya çıkar. Lpg li araçlarda buji tırnak aralığı çok önemlidir. Lpg ustasından tavsiye alarak araca uygun buji seçimi yapılmalıdır. Aksi halde Araba gaz yemiyor tekliyor sorunuyla karşı karşıya kalırsınız.
Gaz beyni su bağlantıları yanlış yapılırsa yada tıkanıklıkdan dolayı gaz beyni geç ısınırsa araba gaz yemez ve tekler.
Araba tekliyor gaz yemiyor ise lpg tankından gelen borular veya gaz kesici tıkalı olabilir yıllık lpg servisinde bu parçaların temizliğni yaptırmalıyız.

Aşağıdaki ilgili kategori penceresini tıklayarak aracınızda oluşan LPG sorunlarının muhtemel sebeplerini öğrenebilirsiniz. Örneğin yakıt tüketimi, rölanti sorunu, geç çalışma gibi Otogaz sorunlarının sebepleri ustalar tarafından kaleme alınmıştır.

Sıralı Sistem LPG Sorunları Ve Çözümleri Karbüratörlü Sistem LPG Sorunları Ve Sebepleri

Yardım Sayfasına Hoşgeldiniz.

Otogaz sistemleri hakkında merak ettiğiniz tüm soruları aşağıdan sorabilirsiniz. En kısa süre için detaylı cevap mail adresinize gönderilecektir.
1.Kalite Atiker Filtre Hortumu 12 mm

Atiker Orijinal Filtre Hortumu

150,00 TL
Tartarini Gaz Filtresi

Tartarini Dörtlü Filtre Conta Seti

165,00 TL
Atiker Multifast Map Sensörü

Atiker Multifast Map Sensörü

1.100,00 TL
Bosch 0 281 006 102 LPG Map Sensörü

Bosch LPG Basınç Sensörü

1.150,00 TL
Atiker SR06 Yeni Tip Diyafram

Atiker SR06 Tip Yeni Model Diyafram

350,00 TL
Benzin Hortumu 6x12 mm

Benzin Hortumu 6x12 mm 1.KALİTE NOA MARKA

90,00 TL
Atiker Filtre Isı Sensörü

Atiker Filtre Isı Sensörü

140,00 TL
Landirenzo LI10 Tip Turbo Regülatör Su Dirseği

Landirenzo LI10 Uyumlu Turbo Regülatör Su Dirseği

500,00 TL
1.5 Ohm 2+2 Silindir Albien Rapid Sessiz Performans Enjektör

İkili Albien Sessiz Performans Enjektör

2.300,00 TL
BMT Benzin Kesici

Tüm Markalara Uyumlu Bmt Benzin Kesici

140,00 TL
Lovato K Tip Enjektör

Lovato K Tip Enjektör

2.500,00 TL
Bankalar

LPG YEDEK PARÇA - Güvenli Alışverişin Adresi © 2012 | Bu site RGS Yazılım® E-ticaret sistemi ile hazırlanmıştır

WhatsApp ile Hemen Ulaş!
Telefon ile Hemen Ulaş!