96 Model Aracımda Rolantide Dalgalanma ve Stop
Cevap: Tamir servisinize gidip boğaz kelebeğini temizlettirip ardından adaptasyon yaptırınız.Adaptasyon işlemi bittikten sonra LPG servisine giderek gaz ayarı yaptırdığınız taktirde araçta herhangi bir problem kalmayacaktır. Sıralı sistem LPG'li araçlarda rolanti sorunu ve sebepleri hakkında bilgi almak için burayı tıklayınız.
Atiker SR09 Enjektör Regülatör Seti, motor hacmine özel nozul ve debi ayarı yapılmış, montaja hazır, %100 orijinal ve garantili üründür. Hızlı kargo ve uygun fiyat avantajıyla lpgyedekparca.com’da.
Lovato karbüratörlü regülatör diyafram seti, Memtex üretimi olup orijinal kaliteye sahiptir. Servis maliyetine kıyasla çok daha ekonomik çözüm sunar, regülatörünüz ilk günkü performansına kavuşur.
Yüksek Kalite Karavan LPG Hortumu




