Kapat

LPG de İken Benzin İbresinin Düşmesi

İyi günler bey efendi aracınızda yol bilgisayarı olduğu için tekerleklerin dönme mesafesi hesaplanır ve yapılan mesafeyi hesaplayarak benzin ibresinin düşmesine neden olur. Bu nedenle benzin ibresi düşer fakat depodaki benzin eksilmez. 
 


Zavoli Map Sensörü

Zavoli Tip Map Sensörü

1.000,00 ₺
Atiker SR 09 Sıralı Regülatör

Atiker SR09 sıralı sistem beyin (regülatör), uzun ömürlü ve uygun fiyatlıdır. Saat 15:30’a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. Tüm ürünler faturalı ve garantilidir. Kredi kartına taksitli, havale/EFT indirimli ödeme seçenekleriyle lpgyedekparca.com güvencesiyle satın alabilirsiniz.

1.800,00 ₺
Aldesa Yeni Tip Gaz Kesici İç Filtre

Contalı Full Set

125,00 ₺
Atiker Sıralı Sistem Hortum Seti Orijinal

“Orijinal Atiker sıralı sistem hortum seti – enjektör, filtre, su ve MAP hortumları + 18 kelepçe. Tam uyumlu, dayanıklı ve hızlı kargo.”

850,00 ₺
Mimgas Isı Sensörü

Mimgas Isı Sensörü

150,00 ₺
1.Kalite Atiker Filtre Hortumu 12 mm

Atiker Orijinal Filtre Hortumu

 
300,00 ₺
Omvl R90-E Karbüratörlü Beyin Su Dirseği

Omvl Karbüratörlü Beyin Su Dirseği 2 Adet

400,00 ₺
Atiker Enjektör Regülatör Seti

Aracınıza özel ayarlanmış Atiker Enjektör SR07 Regülatör Seti, orijinal ve garantili yedek parçadır. Montaj sonrası ek ayar gerektirmeden düşük tüketim ve yüksek performans sunar.

3.000,00 ₺

LPG YEDEK PARÇA - Güvenli Alışverişin Adresi © 2026 | Bu site RGS Yazılım® E-ticaret Yazılımı ile hazırlanmıştır